Over Deco Radiatoren

Deco Radiatoren is in 2010 opgericht door Marten van der Velde:

 

Na 10 jaar als techneut te hebben gewerkt ben ik een aantal jaren als marketeer actief geweest. In 2010 heb ik de kans gegrepen om voor mezelf te beginnen”.

Interesse voor de kunstvormen van Art Nouveau en Art Deco, hebben onder andere geleid tot het opstarten van Deco Radiatoren. Daarnaast is de renovatie van de huidige woning een belangrijke aanleiding geweest.

Doordat mijn partner en ik waren uitgekeken op de standaard plaatradiatoren, wilden wij deze vervangen voor gietijzeren radiatoren vanwege de karakteristieke uitstraling en betere warmte afgifte. Omdat wij de prijzen voor deze radiatoren in Nederland erg hoog vonden, hebben wij besloten om te kijken naar een goed alternatief.

Uiteindelijk hebben wij kwalitatief hoogwaardige gietijzeren radiatoren kunnen bestellen voor een nette prijs. Thuis waren wij opgetogen over de afwerking en kwaliteit van de radiatoren, ook vrienden vinden het een mooi alternatief voor de oude saaie radiatoren. Uiteindelijk kwamen wij tot de conclusie dat veel meer mensen deze producten willen aanschaffen als de prijs juist is“.

In 2019 is Marten gestopt met zijn activiteiten voor Decoradiatoren en wordt de website beheerd door Buurs B.V.

Bij Deco Radiatoren is het nu eenvoudig mogelijk om online gietijzeren radiatoren aan te schaffen tegen een redelijke prijs.

Door korte lijnen met de leveranciers en kostenbeheersing blijven de prijzen laag, daarmee komen gietijzeren radiatoren nu voor een brede doelgroep beschikbaar. Het is dan ook niet meer nodig om standaard saaie plaatradiatoren te monteren, omdat Deco Radiatoren een fraai en aantrekkelijk geprijsd alternatief kan leveren.

Uiteraard kunnen ook bijpassende radiatorkranen worden besteld.

Deco Radiatoren is online, maar ook telefonisch bereikbaar en in een bescheiden showruimte is het mogelijk om op afspraak voorbeelden van de radiatoren te zien.

Klik snel op het overzicht voor radiatoren.